Ik ben Korneel, oprichter en bestuurder van KL-PROJECTS. Een aantal jaren was ik aan de slag als freelance ingenieur in de rallysport. Toen ik in 2012 besliste om mijn eigen bedrijf ‘KL-PROJECTS’ te starten, zei ik de rallyweekends vaarwel. KL-PROJECTS, gevestigd in Alveringem, werd leverancier van lichtgewicht borgmoeren voor de motorsport. Door de jaren heen kreeg ik kansen om mijn producten te leveren aan de toppers uit de motorsport industrie. Meerdere technische producten werden ondertussen aan het aanbod toegevoegd.

Naast motorsport, kunnen ook bedrijven uit andere industrieën bij KL-PROJECTS terecht. Zo levert KL-PROJECTS ook aan lucht- en ruimtevaart bedrijven. Zelfs bouwers van luxe jachten vinden hun weg naar Alveringem. De klanten van KL-PROJECTS zijn verspreid over heel de wereld. Ik sta hen te woord in het Engels, Frans of Duits en heel af en toe in het Nederlands.

Om de groei en het succes van KL-PROJECTS op een goede manier verder te zetten, ben ik op zoek naar een nieuwe medewerker. Hieronder vind je de vacature. Ik heb mij in deze vacature beperkt tot wat voor mij echt belangrijk is.
Spreekt dit jou aan? Neem dan zeker contact met mij op.

Korneel LIEFOOGHE

Vacature: commercieel medewerker

m/v/x; voltijds; onmiddellijke indiensttreding

Je treedt in dienst als eerste binnendienst medewerker in een sterk groeiende handelsonderneming.

Je beheert een internationale klantenportefeuille en staat voornamelijk in voor de opmaak + opvolging van offertes en verwerking + verpakking van bestellingen.

Je hebt flexibele werkuren en krijgt een marktconform loon.

 • Talenkennis

  Kennis van het Engels is gewenst.
  Ook Frans en/of Duits zijn een pluspunt.

 • Communicatie

  Veel communicatie gebeurt per email en telefoon. Daarom is het goed dat je je op je gemak voelt tijdens een telefoongesprek.

 • Structuur

  Het is belangrijk om structuur te hebben. Je dient dan ook nauwkeurig te werken. Dit zorgt ervoor dat de klant het vertrouwen behoudt en de samenwerking met KL-PROJECTS verderzet.

 • Ervaring

  Over welk diploma je beschikt, is van ondergeschikt belang. Werkervaring in een commerciële of administratieve functie is wel een troef.

 • Techniek

  Heb je interesse in motorsport of techniek? Mooi meegenomen!
  Dit is echter geen must.

vacature voor commercieel medewerker

Spreekt deze job jou aan en wil je meer te weten komen?

Voeg dan hieronder je CV toe en vergeet niet om jouw motivatie neer te schrijven.

Stuur je liever een email? Dat kan naar korneel@kl-projects.be .

 • De volgende bestandsindelingen zijn toegelaten voor het upload van jouw CV: pdf, doc, docx en odt.
  Accepted file types: pdf, doc, docx, odt, Max. file size: 10 MB.